015.380.871

Svakog radnog dana od 7h do 15h

PROJEKAT EU “GODINE SU SAMO BROJ”

Autor / Komentari (0)

ГЕРОНТОЛОШКИ КЛУБ

Још један интересантан сусрет ученика О.Ш. ,,Вук Караџић“ и чланова Геронтолошког клуба Шабац, планиран у оквиру пројекта ,,Године су само број“- посвећеног социјалној инклузији старијих суграђана нашег града, реализован је у уторак, 04. јула 2017. године, у просторијама Клуба.

Дружење старих са децом протекло је у веома присној, ведрој, али и радној атмосфери, будући да су том приликом чланови Клуба и ученици заједнички најпре осмислили, а затим од колаж папира симболично и направили лого предметног пројекта, који их повезује, показавши на делу креативност, спретност и тимски дух.

20170704_162701 20170704_162737
20170731_153709 (1)

Picture1
Picture2

http://www.aces.or.at/

ШАБАЧКА БИБЛИОТЕКА

Сусрет ученика О.Ш. ,,Вук Караџић“ и чланова Геронтолошког клуба Шабац, планиран у оквиру пројекта ,,Године су само број“- посвећеног социјалној инклузији старијих суграђана нашег града, реализован је у понедељак, 22. маја 2017. године, у предивном амбијенту Библиотеке шабачке.

Несвакидашње дружење старих и младих отпочело је у свечаној сали, где су ученици говорили афоризме Душка Радовића и извели његову духовиту радио-драму ,,Капетан Џон Пиплфокс“, а у овом изузетно интересантном програму наши драги сениори су уживали.

Након програма у изведби ученика, дружење се наставило у холу, где су стари и млади заједно, са великом пажњом и заинтересованошћу, погледали фотографије изложбе ,,Успомене на целулоидним тракама“.

P5220064 P5220072
P5220083

Picture1
Picture2

http://www.aces.or.at/

Учешће у пројекту ЕУ под називом „Године су само број“ (Age is nothing but a number)
 

Геронтолошки центар Шабац, као установа социјалне заштите, под чијим окриљем Геронтолошки клуб постоји и успешно функционише дуги низ година, изузетно је мотивисан за сарадњу са установама и организацијама у локалној заједници, из области културе, образовања, туризма, ради успешне реализације плана рада Геронтолошког клуба и адекватног задовољења потреба корисника услуга.

На наше велико задовољство, Геронтолошки центар Шабац, један је од партнера ОШ „Вук Караџић“ на пројекту „Године су само број“, а исти је посвећен социјалној инклузији старијих грађана Општине Шабац.

Сврха предметног пројекта, биће остварена повезивањем ученика ОШ и припадника старије популације-чланова Геронтолошког клуба, кроз различите заједничке активности, које ће бити реализоване у периоду од маја до децембра 2017. године.

Picture1
Picture2

http://www.aces.or.at/

Kategorija VESTI

Ostavi Komentar